Vanaf september verzorgen wij onze opleidingen en cursussen op onze nieuwe locatie aan de Bosschendijk 219 in Oudenbosch!

Slide background
Slide background
Slide background

KOM JIJ OOK NAAR ONZE OPEN AVOND OP VRIJDAG 5 FEBRUARI VAN 18.00 TOT 20.30 UUR?
OF OP DE OPEN DAG ZATERDAG 6 FEBRUARI VAN 10.00 TOT 13.00 UUR?

LEREN ÉN GELD VERDIENEN

LEREN ÉN GELD VERDIENEN

Kies je voor Vakopleiding Metaal, dan kies je voor een boeiende opleiding waarbij je meteen al een salaris en vakantiegeld gaat verdienen!

VOLOP KANSEN OP EEN LEUKE JOB

VOLOP KANSEN OP EEN LEUKE JOB

De metaalbranche heeft altijd behoefte aan enthousiaste jongelui die nog een écht vak willen leren binnen een uitdagende bedrijfstak.

VAKMANSCHAP EN TECHNOLOGIE

VAKMANSCHAP EN TECHNOLOGIE

Een ‘vuile handen branche’ is geen goede benaming meer voor een bedrijfstak waar het draait om vakmanschap d.m.v. hoogwaardige technologie.

DOELSTELLING VAKOPLEIDING METAAL…

De Stichting Vakopleidingen Metaal West-Brabant kortweg, Vakopleiding Metaal is eind jaren negentig opgericht door het bedrijfsleven en stelt zich tot doel kwalitatieve en praktijkgerichte opleidingen te geven ter ondersteuning van bedrijven in de regio West-Brabant en Zeeland om zodoende perspectief te bieden aan jonge mensen die zich verder willen ontwikkelen binnen deze dynamische bedrijfstak. Tevens is Vakopleiding Metaal zeer sterk in bij- en omscholingstrajecten, geheel op maat gemaakt naar de wensen van zowel werkgever als werknemer. Zie onder aan deze pagina hoe je jezelf eenvoudig voor een cursus inschrijft.

Zowel werkgevers als werknemers zijn bij de organisatie Vakopleiding Metaal betrokken om samen voor een toekomst te zorgen die perspectief biedt aan jonge mensen om zich verder te ontwikkelen binnen de dynamische bedrijfstak Metaal.

DE METAAL, EEN BEDRIJFSTAK MET TOEKOMST

Overal, in en om het huis, kom je producten uit de metaalbranche tegen. Gereedschap, messen, vorken en lepels, allerlei onderdelen, motormaaiers, enzovoorts. Kijk maar eens naar een motorfiets, in je sportschool of onder de motorkap van een auto. Overal tref je onderdelen aan die vervaardigd worden uit metaal. Vele van deze metalen items worden bewerkt en verwerkt bij bedrijven in deze regio die aangesloten zijn bij Vakopleiding Metaal.

DE TIJD HEEFT NIET STIL GESTAAN…

Helaas hebben veel mensen een nog wat gedateerd beeld van onze bedrijfstak. De afgelopen jaren heeft de metaalbranche een enorme technologische ontwikkeling doorgemaakt en is er, zowel in werkprocessen als in geavanceerde machines, veel geld geïnvesteerd. Een ‘vuile handen branche’ is dus al lang geen goede typering meer voor een branche die je in allerlei opzichten, veel meer kan bieden dan je in eerste instantie zou denken!

CURSUS VOLGEN? DAT IS EENVOUDIG EN SNEL TE REGELEN!

VOLG OOK EEN VAKOPLEIDING METAAL ‘CARRIÈRE-CURSUS’!
01 SCHRIJF JE ONLINE IN VIA ONZE WEBSITE…
02 …PLAN JE
CURSUSDATA…
03 …VOLG DE PRAKTIJK- EN THEORIELESSEN…
04 …EN GA AAN DE SLAG IN DE METAAL!