Vanaf september verzorgen wij onze opleidingen en cursussen op onze nieuwe locatie aan de Bosschendijk 219 in Oudenbosch!

HOE KRIJG IK VAKBEKWAME LEERLINGEN AAN HET WERK IN MIJN ONDERNEMING?

Advertenties plaatsen, scholen bezoeken. Hoeveel tijd en geld steekt u in het vinden van nieuwe leerlingen? En met welk resultaat? Vakopleiding Metaal is een initiatief van ruim honderd metaalbedrijven in de regio West-Brabant en Zeeland. Wij zijn doorlopend op zoek naar leerlingen om ze vervolgens op te leiden voor allerlei functies/werkzaamheden die uitgevoerd worden bij de aangesloten lidbedrijven.

 

WAT ZIJN DE PRAKTIJKOPLEIDINGSMOGELIJKHEDEN?

Vakopleiding Metaal beschikt over een goed voorzien praktijkopleidingscentrum in Etten-Leur, waar wij in samenwerking met het ROC West-Brabant de theorie en praktijkopleiding verzorgen voor de metaalsector, op het niveau BBL-2 en BBL-3. Tevens verzorgen wij een breed pakket cursorische opleidingsactiviteiten in de metaalsector en ondersteunen wij de bedrijven in de bijkomende administratieve formaliteiten, waaronder subsidieaanvragen.

Onze ambitie is blijvend gericht op het bevorderen van goed opgeleide mensen in de metaalbranche, in kwantitatief en kwalitatief opzicht en passend bij de vraag van de bedrijven. De meeste opleidingsprogramma’s duren 2 of 3 jaar. Elke opleiding wordt afgewisseld met drie weken opleiding bij de Vakopleiding Metaal en drie weken werken bij een lidbedrijf. Indien gewenst kunnen we in overleg hiervoor een andere modus bedenken.

NAAST DAGOPLEIDINGEN BIEDEN WIJ OOK CURSUSSEN OP MAAT VOOR UW WERKNEMERS!

Wij bieden een flink aantal contractcursussen in de vorm van na- en bijscholing voor het zittend personeel van de bedrijven (employability). De meeste van deze cursussen worden gedeeltelijk gefinancierd door de opleidingsfondsen van de metaalbranche. Kortom, Vakopleiding Metaal is een onmisbare schakel voor de huidige en toekomstige personeelsvoorziening van de gehele metaalsector! Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.