Vakopleiding Metaal | Vaklui hard nodig!
47
page-template-default,page,page-id-47,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Slide background

JONGE VAKLUI HARD NODIG!

Om nu en in de toekomst een goede vakopleiding te kunnen bieden die aansluit bij de praktijk hebben regionale metaalbedrijven de handen ineengeslagen onder de naam: Vakopleiding Metaal. De metaalbranche heeft immers doorlopend behoefte aan enthousiaste jongelui die een écht vak willen leren binnen een bedrijfstak die volop in ontwikkeling is.

LEREN ÉN METEEN VERDIENEN

Om onze opleiding extra aantrekkelijk te maken ga je meteen al verdienen! Want kies je voor Vakopleiding Metaal, dan kies je voor een boeiende opleiding in combinatie met een salaris (op basis van afspraken binnen de CAO of het wettelijk minimum jeugdloon) en inclusief vakantiegeld.

HOE WERKT DAT IN DE PRAKTIJK…

Gedurende een periode van drie weken volg je je opleiding bij Vakopleiding Metaal. Na deze periode ga je drie weken werken bij het bedrijf. Na deze periode ga je weer drie weken in opleiding, enzovoort. De noodzakelijke theorielessen worden verzorgd door een ROC (Regionale Opleidingen Centra) en vinden bijna allemaal plaats op de locatie van Vakopleiding Metaal.

VAKANTIE EN VRIJE DAGEN

Per opleidingsjaar heeft elke leerling recht op een aantal vrije dagen. Deze vrije dagen zijn gebaseerd op de CAO (vakantiegeld bedraagt 8% van het brutojaarloon) en worden gelijk verdeeld tussen de werkgever en de opleidingsinstantie.

Meld je aan voor de open avond van donderdag 17 december.
This is default text for notification bar