Wij zijn verhuisd!! Wij verzorgen onze opleidingen en cursussen op onze nieuwe locatie aan de Bosschendijk 219 in Oudenbosch!

JONGE VAKLUI HARD NODIG!

Om nu en in de toekomst een goede vakopleiding te kunnen bieden die aansluit bij de praktijk hebben regionale metaalbedrijven de handen ineengeslagen onder de naam: Vakopleiding Metaal. De metaalbranche heeft immers doorlopend behoefte aan enthousiaste jongelui die een écht vak willen leren binnen een bedrijfstak die volop in ontwikkeling is.

LEREN ÉN METEEN VERDIENEN

Om onze opleiding extra aantrekkelijk te maken ga je meteen al verdienen! Want kies je voor Vakopleiding Metaal, dan kies je voor een boeiende opleiding in combinatie met een salaris (op basis van afspraken binnen de CAO of het wettelijk minimum jeugdloon) en inclusief vakantiegeld.

HOE WERKT DAT IN DE PRAKTIJK…

Gedurende een periode van twee weken volg je je opleiding bij Vakopleiding Metaal. Na deze periode ga je vier weken werken bij het bedrijf. Na deze periode ga je weer drie weken in opleiding, enzovoort. De noodzakelijke theorielessen worden verzorgd in samenwerking met Curio en vinden bijna allemaal plaats op de locatie van Vakopleiding Metaal.

VAKANTIE EN VRIJE DAGEN

Per opleidingsjaar heeft elke leerling recht op een aantal vrije dagen. Deze vrije dagen zijn gebaseerd op de CAO (vakantiegeld bedraagt 8% van het brutojaarloon) en worden gelijk verdeeld tussen de werkgever en de opleidingsinstantie